100 apunts de Pols d’estels!

Aquell llunyà mes d’abril del 2005, després de pensar-m’ho molt, vaig decidir obrir el meu bloc per escriure petites notícies referides als cossos del sistema solar i a la seua exploració. Més endavant vaig anant incorporant altres notes sobre la grisa política valenciana i altres temes relacionats amb la ciència en general.

Ara, quasi sense adonar-me’n he escrit avui el meu apunt número 100.

I també aquest passat mes d’agost vaig arribar a la visita 10000, des de que hi ha comptador (juliol 2006). La falta d’accés fàcil a internet em va impedir celebrar-ho i anunciar-ho com cal.

I gràcies als visitants anònims i als que deixen comentaris.

Si piqueu en Vull llegir la resta de l’article tindreu l’estadística completa.

Estadístiques
General
 • Posts: 100
 • Comentaris: 101
Visites al llistat principal
 • Des de l’inici: 11405 visites
Entrades més visitades des de l’inici

 Foto: Els Pilars de la Creació a la nebulosa de l’Àliga. És una zona de formació estel·lar. És Pols d’estels.

7 pensaments a “100 apunts de Pols d’estels!

 1. Felicitats per la xifra rodona. Jo no me’l perdo des que el conec. M’agradaria que sortís cada dia. És molt interessant.

  A mi tota la vida m’havia agradat mirar les estrelles, i en conec moltes pel seu nom. Però ara no les miro gaire perquè em fan recordar una persona que ja no hi és, que és qui me va ensenyar de conèixer. A més, que l’enllumenat urbà i la pol·lució els entelen molt. Enmig de mar es veuen molt millor.

  Fa temps, vaig manejar compassos, astrolabis, brúixoles i prismàtics. Ara ja no. Em porten massa tristor.

  Sort que tu m’has fet veure d’una manera més viva i més alegre aquest espurneig nocturn que de vegades se m’ha ficat per dins dels ulls com una punyada de sorra.

  Per un foc, per una flama que s’escampin i ja no es puguin controlar, saps que pots comptar amb mi. I sempre que vulguis companyia, ja ho saps: vine a fer un cafè a la base de L’HIDROAVIÓ APAGAFOCS.

 2. 100, 10.000, tot ben rodó, com el teu bloc que ja saps que sovintejo i admiro. Enhorabona i no ens deixis d’aixoplugar amb els teus estels i la seva pols lluminosa 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.