Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

13 de maig de 2008
2 comentaris

Garanties contra el sectarisme

En el procés congressual que viu ERC ha aflorat reiteradament, i per part de diversos protagonistes, la denúncia del sectarisme intern que s’ha instal·lat en la vida del partit.

Sense voler entrar a senyalar causes, responsables i exemples d’aquestes pràctiques més m’estimo proposar que les resolucions de la Comissió de Garanties del partit siguin vinculants, i no només de compliment potestatiu com fins ara. Jordi Surinyach que n’és el president m’ho va fer notar un dia que parlàvem d’aquesta qüestió. En un proper congrés de reforma dels Estatuts d’ERC que afronti els canvis necessàris en el model de partit caldria afegir aquesta precisió al redactat actual de l’article quaranta-u.

  1. El sectarisme a Esquerra és tan i tan fort que surt tot déu d’aquest partit carregant contra el partit i la direcció i a ningú se’l fot fora. Ni mica de disciplina. Així no arribarem a la independència.

    Jo, que no sóc d’Esquerra, proposaria que els corrents crítics que no estan constituïts formalment no poguessin accedir a la premsa, i que si ho fan, la comissió de garanties els tregui la llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!