jordhill.clar

jo vull dir clar, tu vols dir clar?

28 d'abril de 2008
0 comentaris

Detingut el Franki de Terrassa!!!!

Detenen l’egarenc Franki, condemnat per haver ultratjat la bandera espanyola

Alerta Solidària preveu que el faran entrar a la presó d’ací a pocs minuts · El Suprem espanyol va desestimar fa dues setmanes el recurs presentat per l’advocadessa

Els Mossos d’Esquadra han detingut el jove egarenc Francesc Argemí, Franki, condemnat el 2005 a dos anys i set mesos de presó per haver ultratjat la bandera espanyola i haver atemptat contra l’autoritat el 2002 (vegeu-ne un reportatge de VilaWeb TV), segons explica el col·lectiu Alerta Solidària. El Tribunal Suprem espanyol va denegar fa dues setmanes que s’admetés a tràmit el recurs interposat el 2005 per la seva advocadessa, Montserrat Salvadó, i ara estava a l’expectativa de rebre la notificació oficial d’ingrés a presó. Alerta Solidària critica que no s’ha seguit el procediment ordinari per a detenir-lo.

Salvadó va dir la setmana passada a VilaWeb que presentarà un recurs al Tribunal dels Drets Humans d’Estrasburg.

També temia que el jutjat número 2 de Terrassa executés la sentència de seguida que rebés la notificació del Suprem espanyol. Si encara no s’havia fet efectiva, era perquè hi havia un recurs. Però des de la desestimació, la justícia espanyola tenia via lliure per a fer-o entrar a la presó, encara que la defensa apel·li a Estrasburg.

El col·lectiu Solidaritat Antirepressiva de Terrassa va fer dijous al vespre una concentració de suport a Francesc Argemí que va aplegar una vuitantena de persones, que van voler fer arribar la protesta al ple municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!