VARIACIONS

El món segons Pep Montes

12 de novembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

L’associació de gestors culturals reneix

Suposo que més avall ja no es podia arribar, però el cas és que, després del desgavell descomunal a què es va veure abocada l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) abans de l’estiu passat i que va culminar amb una assemblea deconstructora el passat mes de setembre, sembla que el sentit comú torna. La junta de transició, creada amb la missió gairebé única de convocar noves eleccions, ha organitzat amb bon criteri una mena de jornada de germanor (el nom és meu) combinant actes de debat i reflexió amb activitats purament lúdiques, per facilitar la coneixença i intercanvi entre socis, la majoria distants en les relacions quotidianes.

L’activitat està organitzada amb gràcia i serà, sens dubte, una bona oportunitat per retornar la fe en les possibilitats de l’associació. Però no s’han acabat aquí les novetats, perquè les eleccions per a la nova junta, que tindran lloc en l’assemblea general convocada per al proper dia 24 de novembre, compten ja amb una candidatura clara.

I cal dir que és de luxe. Els integrants són Joan Ollé, director general de l’Auditori, Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors, Jordi Pasqual, coordinador de la Comissió de Cultura de l’organització mundial de Ciutats i Governs Locals Units, Cristina Salvador, de l’empresa A Portada Comunicació + Cultura, Mònica Arús, sotsdirectora de la Fundació Teatre Lliure, Valentí Oviedo, gerent de Manresana d’Equipaments Escènics, Anna Soler-Pont, agent literària, i Gemma Canadell, del Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona.

La llista és impressionant. Dubto que hi hagi alternativa i, en tot cas, si n’hi ha, molt bona haurà de ser per poder-hi competir. Això podria ser el renaixement de l’APGCC. Tant de bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!