Generació...

Publicat el 29 de juny de 2009

Pepe Soez

En Pepe Soez és un empresari dels que se’n diuen nou rics, ell havia aprés que s’ha de ser competitiu per poder fer rendibles les empreses.

S’havia fet ell mateix va començar a treballar en el sector del tèxtil, de molt jove estampava samarretes en una nau al mig del bosc fora del nucli urbà, el seu patró li pagava poc i treballava moltes hores, veia com els clients que portaven les peces per estampar estaven morens de platja vestits amb mocassins i texans ajustats i qualque vegada venien amb una rossa que li posava la bragueta dura. El convidaven a fer un cigarret i ell acceptava reverenciosament, anaven a fora del cobertís rodejat de pins i mirant de reüll que l’amo no el veiés.


+…

 

Quan va arribar a l’alçada de la seva talla i ja vestia com els seus clients va aventurar-se a comprar samarretes i fer com ells, regatejar cèntims, gramatges, textures, tallatges…

Tenia un cotxe tunejat imitació del que somniava quan fos ric. Anava a fires i observava les tendències, prenia notes mentalment i sembrava la costa del seu producte, samarretes.

S’atreví a comprar algun solaret i feia alguna promoció, després amb naus..

Mentre col·locava les seves prendes veia com creixien els polígons i obria nous mercats, va obrir una fleca industrial i ho venia a una cadena de supermercats. Se’n va fer soci.

Tenia diversificats els seus negocis, tenia un petit hòlding. Comprava accions d’altres empreses i les anava venen quan tenien una bona rendibilitat.

Convidava sovint a un cigarret als joves quan visitava les seves empreses i se’n recordava de quan ell envejava aquells fatxendes engominats.

Pagava el mínim exigible i portava amb ma de ferro els seus encarregats perquè fessin la feina i mantenir l’ordre. Sabia que hi havia competència i volia el màxim rendiment, que hi havia molta oferta i se’n havia de sortir amb el màxim guany i amb la mínima inversió.

Quan va acabar la torre de 1000 m2 amb garatge per set vehicles, ja tenia una rossa dermoestètica bronzejant-se a la piscina i feia festes les nits d’estiu.

I va veure l’oportunitat d’obrirun nou àmbit de negocis, és va ficar en política. Es va fer del PNE.

continuarà ?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de societat anònima per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent