1 de febrer de 2011
Sense categoria
0 comentaris

… però… de què va això de l’Speed Dating Preelectoral?

Tots hem tingut alguna vegada una idea que faci millorar la ciutat. Bons propòsits que sovint queden emmagatzemats ens converses de bar, de sobretaula o dins d’un calaix. Amb la imminent arribada d’una campanya (pre)electoral, dura i plena de novetats i moviments, des de La Sargantana volem encetar una iniciativa pionera a l’estat que dóna la possibilitat d’exposar aquestes idees a qui tard o d’hora les pot executar.

Del 3 de febrer al 3 de març podeu fer-nos arribar la vostra idea escrivint-nos un mail a speeddatingbdn@gmail.com. No volem ni queixes ni lamentacions, volem idees, propostes que millorin el nostre entorn, la nostra ciutat. De totes  les rebudes se’n farà una selecció.
Les idees seleccionades s’exposaran el proper 5 de març a cadascún dels caps de llista i representants de formacions polítiques que opten a l’alcaldia de Badalona.

El funcionament de l’acte serà en format d’speed dating (cita ràpida):
Els candidats estaran asseguts en taules diferents i les persones que hi participin podran exposar la seva idea durant 6 minuts a un dels candidats. Un cop passats aquests minuts canviaran de taula i l’exposaran a un altre candidat i així fins que s’acabi la roda.

Tots tenim bones idees i entre tots podem millorar la ciutat (i no és cap missatge electoral, és una veritat com una casa!!)
Us animeu i ens feu arribar les vostres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!