Ecos del Cosmos: Pífies espacials

Es pot pensar que al món de la tecnologia espacial, on es fan els controls més rigorosos del planeta i on milers de científics hi treballen, no passen desastres causats per la negligència humana. Tanmateix on hi ha humans hi ha errors. Algunes missions espacials se n’han anat a fer punyetes per l’estupidesa humana, la negligència o simplement per la falta d’un pressupost adequat. Avui a RàdioUni parlem de pífies espacials.

Podcast, Ecos del Cosmos, 28 de febrer 2014

Parlem de pífies espacials causades per l’estupidesa humana, des de les primeres eixides a l’espai, passant pel ridícul del Hubble i fins a hui en dia, amb les missions a Mart. Continuem amb l’actualitat astronòmica i revisem el cel de març a simple vista. Acabem amb l’astroconcurs.

Imatge: Telescopi espacial Hubble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.