En Xarxa: Tecnologia LED i il·luminació

És rendible la tecnologia LED en il·luminació exterior? Els estudis tècnics rigurosos no ho certifiquen de moment. Ni tampoc que siguen energèticament més eficients que els llums de sodi d’alta pressió (de color groc) instal·lats als nostres carrers fins avui.

En el programa En Xarxa, espai dedicat a conéixer amb experts de la Universitat de València tot el que envolta les noves tecnologies, xarxes socials, blogs, webs, aplicacions i qualsevol novetat en aquest àmbit, parlem sobre la tecnologia LED, protagonista en il·luminació al País Valencià.

Podcast, En Xarxa: Tecnologia LED i il·luminació

Aprofundim en el desenvolupament sostenible i les polítiques de consum energètic relacionades amb els LED i del futur que hi haurà, amb aquest tipus d’il·luminació. Entrevistem l’astrònom Enric Marco i el biòleg Joaquín Baixeras, tots dos de la Universitat de València, perquè ens parlen de la incidència de la llum LED en la contaminació lumínica, els insectes i la salut humana.

Image: Làmpada LED. Wikimedia Creative Common.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *