Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

I observàrem Júpiter, dins de la programació cultural de Festivern

Dins de les activitats culturals que s’hi han programat aquests dies com a complement del Festivern a Tavernes, els membres de l’Agrupació Astronòmica de la Safor portàrem ahir els nostres instruments (dos telescopis i uns prismàtics astronòmics) per observar el cel. 
 
El punt d’observació es va situar prop dela zona d’acampada del Festivern. Els acampats es van anar acostant per mirar a través dels instruments, però van ser sobretot gent del poble qui més es va animar a vindre per observar.

L’ajuntament va col·laborar amb l’apagada dels projectors lumínics que il·luminen la zona del Vergeret durant el temps de l’activitat, entre les 20.00 h i les 22:00 h.

Veure les expressions de sorpresa dels presents, sobretot dels xiquets, en observar els núvols de Júpiter, les seues llunes de gel i de foc, en admirar la nebulosa d’Orió, bressol de noves estrelles, va pagar la pena d’anar al Vergeret, a pesar del fred que feia.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Telescopis i observacions per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent