Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 14 de juny de 2018

Amb Badalona no s’hi juga

Acte dels dos anys de govern, amb en Juli Fernàndez (aleshores alcalde d’ERC de Sabadell) i Janet Sanz (tinenta d’alcalde de Barcelona en Comú).

“Aquest govern divers i plural ha sabut capgirar els nefastos efectes de la política del PP d’Albiol, i ha sabut recuperar una ciutat per a tothom.” Ara tot això està en risc a la nostra ciutat.

Avui s’ha presentat el manifest en #suportBadalona (🖊️ llegiu el text i les adhesions). Ens hi hem adherit com a Esquerra Republicana Badalona i també ho han fet persones destacades del nostre partit, com l’estimat Oriol Junqueras, l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts Maite Aymerich, l’incombustible Joan Tardà, les diputades Jenn Díaz, Mònica Palacín i Eva Baró, els consellers Alba Vergés Bosch, Chakir El-Homrani, els amics Juli Fernàndez, Luís Salvadó, Isaac Albert, Ernest Benach i Isaac Peraire Soler… així com persones properes com ara la Maite Arqué o la Sílvia Soler Guasch…

Els seus noms han sumat amb referents de les polítiques de progrés al nostre país com els d’Ada Colau, Elisenda Alemany, Gerardo Pisarello, Xavier Domènech, Mireia Boya o David Fernàndez.

Aquí estem, amb tota la força i amb el compromís intacte de servei a la ciutat, sigui des del govern o des de l’oposició.

Aquests darrers dies Albiol ha fet anar els fils de nou (📰 notícia de la darrera roda de premsa d’Albiol), convertint una vegada més #Badalona en el seu teatre. El PSC resta impotent i invisible en aquestes darrers dies abans del ple de la moció de dimecres vinent, mentre la ciutat es paralitza. Ens mereixem saber quin és el preu real de l’acord PP-PSC? Per fer què? Com ho faran? Tenim el traspàs preparat però no sabem ni a qui l’hem de fer. Ja n’hi ha prou de jugar.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent