Les vacances acaben però l’estiu continua

Altra vegada a la feina. Un mes sense accés fàcil a internet ja començava a pesar. Un mes en que han passat moltes coses en el món de l’astronomia. Per començar, Plutó ha deixat de ser un planeta.

M’he de posar al dia en aquest bloc i aniré donant la meua opinió sobre aquest i altres temes. I moltes gràcies pel seguidors (molts o segurament pocs d’aquest bloc). 

I l’estiu, continuarà fins el 22 de setembre. Però aquesta és una altra història.

Una salutació a l’afició.

3 pensaments a “Les vacances acaben però l’estiu continua

 1. Benvolgut Marco

  No sé si tens molts o pocs seguidors, però jo hi sóc habitual del teu blog. A més, sabem que l’afició a aquesta disciplina és molt minoritaria per la quantitat de barbaritats que se’n diuen, i ja saps que mentre més se n’escolten és perquè més ignorància hi ha sobre aquesta ciència.

  Per cert, què hi faran ara els astròlegs amb la manca d’un planeta? Quin cos celestial farà ara del deu dels dolents?

  Salutacions 

 2. Abans de res, ben retrobat Enric!

  Francesc, si a mesura que els planetes s’anaven descobrint ells anaven readaptant els seus "càlculs" ara ho tornaran a fer. Si són capaços de fer creure a segons quina gent que endevinen el futur o el caràcter no tindran cap problema en dir que això de Plutó no els afecta.

 3. La manca d’un planeta no és cap problema per a l’astrologia, com s’han afanyat a dir alguns d’ells. L’important és "l’energia" que ha deixat Plutó mentre ha estat un planeta… ara que igual els astrònoms americans aconsegueixen restaurar Plutó al seu estatus planetari!