Run For Fun - Salva Pou

Atletisme Català de fons

2 de setembre de 2005
Sense categoria
0 comentaris

Miami

Tercer mes de viatge o una quarta part d’aquesta petita-gran aventura. I sembla que faci una eternitat que vam marxar (com a minim a nosaltres ens ho sembla).
 
Ens toca deixar Centre America, i la deixem per alla on la vam començar, Costa Rica. Aqui hem passat aquesta ultima setmaneta, a Manuel Antonio, parc natural amb animalons i platgeta i a Puerto Viejo, paradis pels enamorats del reggae, les rastes, bicicletes per anar a tot arreu (rotllo Verano Azul) platgeta amb palmeres pero sobretot,  del no-stress.
 

Com alguns sabreu, hem decidit adelantar el vol cap a Peru. Comença el viatge cap a sud-America. Dema divendres, volem cap a Miami i despres cap a Lima. Alla hem contactat amb el Daniel (gracies Edgar!!!!! I vigila per New Orleans!!!!! Sabem que has fet croniques per TV3, i que ho has fet com un autentic corresponsal!!!!!! Un petonas!!!!!). El Daniel, ens vindra a buscar a l’aeroport i ens deixara "mumir" a casa seva. Crec que, fins i tot, ens fara el sopar (quin solete!!!!!). El Daniel, es un amic de l’Edgar amb qui ja feia temps vaig contactar per poder quedar amb ell a Lima i ens pogues aconsellar i facilitar informacio per tal de mouren’s per Peru. Resulta que abans, pero, volem pujar a Equador, i el Daniel ja ens ha passat per mail tot tipus d’informacio, busos, preus i contactes per tal de poder anar-hi el dissabte dia 3.
 
Per tant, comença una nova etapa per nosaltres. Enrera deixem Costa Rica (ens ha costat eh?), Guatemala, Mexic, Cuba i EEUU. Ha estat una experiencia unica que ens ha enriquit, d’allo mes, a les tres, a cadascuna de nosaltres.
 
Son la 1 de la matinada i les 4:30 ens vindra a recollir un taxi per dur-nos a l’aeroport de San Jose. Haig de dormir unes horetes…
 
Prometo seguir informant de tot allo que veiem i vivim.
 
Gracies a tots/es per ser-hi!!!!!!!
 
Us estima
 
Nadieta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!