Prendre la paraula

jordimartifont

30 d'octubre de 2015
0 comentaris

“Les paraules són punys…” a Llibertat.cat, el web de CGT i altres… més opinions

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

“Les paraules són punys” ja fa via per la xarxa. En surten referències a Llibertat.cat (http://www.llibertat.cat/presentacio-del-llibre-les-paraules-son-punys-a-tarragona-7213.3008#.VjNg5s4PM8k.twitter), Tarragona 21 (http://diaridigital.tarragona21.com/jordi-marti-presenta-el-seu-llibre-les-paraules-son-punys/), l’Agenda Cultural de Tarragona (http://agenda.tarragona.cat/ca/0000035629/en-aquesta-epoca-les-paraules-son-punys-de-jordi-marti), heyevent (http://heyevent.com/event/6ww45rclhxqx6a/presentacio-del-llibre-en-aquesta-gran-epoca-les-paraules-son-punys-de-jordi-marti-font), cgtcatalunya.cat (http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11531#.VjN6j3jqXRo) i altres.

I la Sumsi Massanet en dius que:
El darrer llibre que m’he comprat, “en aquesta gran època les paraules són com a punys” que també és el darrer que a escrit en Jordi Jordi Martí Font, cada cop que l’obr em fa somriure pel gust que pas. És un llibre imprescindible per l’anàlisi que fa de com el poder perverteix les paraules per perpetua el seu poder. Aquest llibre és una crida a tornar a recuperar el significat real de les paraules o mostrar que noltros tenim altres significats. Tenc moltes frases subrallades i com no les puc posar totes, ni he acabat el llibre, vos pos les dues darreres que acab de llegir i subretllar:

ECOLOGIA: …caldrà alliberar-lo del teatre i de les mentides que l’envolten. Una línea d’alta tensió, una central nuclear,… mai no podràn ser qualificats amb adjectius derivats de la paraula ecología.

EXÈRCIT: Agrupació d’individus enemics de la pau amb un baix coeficient intel·lectual i unes altres prestacions corporals que obeeixen tot el que els seus caps manin, especialment les ordres que els porten a utlilitzar la violència contra altres persones. Normalment serveixen per mantenir els privilegis dels poderosos…”

Gràcies a tothom i a totdon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!