Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

27 de juny de 2008
0 comentaris

Estimar ‘en català’

Seguim amb l’etiqueta de coses que es poden fer ‘en català’. Sabem que podem dur calçat en català (Oda a les camperes), que podem anar de festa en català (La bona gresca de Cal Macarró), que mirarem d’esperar la visita mèdica en català (Va d’esperes… consultes del rotllo), que el CUL és molt català (Va de cul-s) i que podem lligar en català (Lligar ‘en català’)….

Tutururú (trompetes). Amigues i amics, aquí arriba la bona nova: ara resulta que també es pot estimar en català!!!!

Sí, amics i compatriotes! No només cal estimar en català en la gran, preciosa, bonica, especial i única diada de Sant Jordi. Els altres 364 dies de l’any, podeu seguir estimant en català! I per fer-ho més-modern, ho podeu fer a través de la xarxa.
Es tracta de la iniciativa Estima en català, de l’Ateneu.org, i consisteix en una plana des d’on podreu enviar les vostres declaracions amoroses. Proposen un bon repertori de poemes i cançons a les quals podeu afegir allò que vosaltres hi enyoreu per estimar en català. Va, compartiu les vostres rimes amb la resta de la humanitat, expandiu l’art català de la seducció, sorprengueu a amics-parella-família-amants, i sobretot, sobretot, estimeu molt, que és una cosa molt poc-moderna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!