Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

6 de març de 2012
2 comentaris

«Por los servicios prestados», Elena Salgado en nòmina d’Endesa

A ella també l’han col·locada. A l’ex-ministra Elena Salgado l’han clavada en nòmina d’una gran empresa elèctrica, com Aznar, Solbes, Marín, Felipe González… I els que no sabem perquè no són tan coneguts. Ja hem perdut el compte de quants augments hi ha hagut de la tarifa elèctrica en els darrers anys. Una barbaritat! Està clar el motiu de tant d’augment: el polític fa la llei que el permet i la gran empresa el recompensa amb una cadira –i un bon sou– de conseller. No és estrany que la patronal del sector demane un altre augment de tarifes. S’hi ha enrossinat.

Redéu, quin destarifo! En fi… la corrupció, que ens assalta de moltes maneres. Heus-ne ací una altra: «Por los servicios prestados». No tenen vergonya ni la coneixen.

  1. La veritat, resulta emprenyador veure la facilitat amb la qual, troben ocupació individus d’inutilitat tant palmària. Jo he sentit dir que les lleis els hi arriben als polítics fetes; Almenys en un 80% dels casos, el propi sector econòmic afectat, els hi posa al davant allò que els interessa, només a falta de consensuar i avant. Aquesta qüestió del concens si que n’és una figura curiosa on hom suposa que guanya la majoria. Jo diria que és el mercadeig on els quatre baldragues de partit estatal, apunten en llibres de comptabilitat no accesible, tot allò que explicaria el que no té explicació. Acudits apart, allò cert és, que el rebut de la llum tornarà a pujar i ho farà d’una manera notable. Els 24.000 milios d’euros, un 3% del producte interior brut de dèficit tarifari pot indicar que ens trobem davant d’un altra bambolla financera. És molt preocupant el ritme de creiximent d’aquest dèficit, de quatre mil a cinc mil milios d’euros anuals. Fins ara, això ha estat finançat per les empreses clàssiques però, no durarà molt, el com ho han fet? no ho sé, però, hi ha quelcom que em diu, no podrà continuar-hi així.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!