ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

IL·LUSIÓ SENSE FRONTERES

A nomes dos dies del Referèndum, poder viure aquests moments transcentals pel nostre poble i per les persones, que principalment son els protagonistes i beneficiaris es un privilegi que no te preu.

Efectivament, avui acabem la campanya i esperem amb neguit i esperança un diumenge que pot canviar la nostra historia, i nomes dependrà de nosaltres. No hi ha policies, ni tàctiques repressores, ni jutges, ni imatges en blanc i negre carregades de coacció i mentides que pugui amb un poble mobilitzat i pacífic disposats a exercir els seus drets al 2017 i a l’Europa Occidental com un fet normal i sense aturador.

La gent, no tinc cap dubte, tornarà un cop més i sense por a sortir al carrer disposada a decidir, per damunt de lleis, Constitucions i amenaces amb el somriure a la boca i volen culminar aquesta revolució democràtica dins un Estat amb tantes mancances i deficits democràtics com es Espanya. Ho farà per compromís, per responsabilitat i orgullós dels seus representants i en especial del seu Govern que ha acomplert amb els seus compromisos i ha donat la cara com el que més per fer-los possibles, senzillament no els podem fallar. Ho farem per un futur millor i per defensar els nostres drets com a persones.

Tant legitims els si com els no, i acceptant uns resultats en un context complicat per l’Estat d’excepció creat a Catalunya i que des del món cada cop ha trobat més respostes i simpaties cap a la nostra causa i veient com el descredit i l’autoritarisme espanyol anava perden llençols a cada bugada.

Encara poden ser molts els interrogants, les pors de les forces repressores i mil i una amenaces que encara sentirem, però veure els estudiants mobilitzats, els bombers, mil i un col·lectius, actes declarats il·legals plens de gent i bona part del poble mobilitzat i en marxa, es la millor garantia que podem tenir que això per força sortirà bé.

Com deia avui en Vicent Partal, gaudim del moment i assumim la nostra responsabilitat amb coratge, la historia ens espera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.