ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MARGALLO I SERRAT: VISIONS SENSE FONAMENT

El ministre espanyol en un acte del Partit Popular ha reiterat el camí del dialeg amb Catalunya dins la legalitat i no pot avalar un cop d’Estat institucional com pretén Mas, diu que es com si visqués en una comunitat de veïns i volgués calar foc a l’edifici. Parla de la tolerancia del president espanyol i de la seva lluita per la solidaritat e igualtat entre els espanyols. Per altra banda el cantant Joan Manuel Serrat diu estar dacord sobre el dret de les persones a decidir el seu futur però no creu convenient en absolut un Estat català, no creu que hi hagi cap conflicte i parla de que els convé a les dos parts interessades per amagar els temes reals de la gent. Admet que pot entrar amb conflicte amb el 48% de catalans favorables però recorda un 52% que hi poden estar dacord.

En Margallo segueix amb el seu cinisme sense límits, i parla d’un diàleg que porten negant des de fa 4 anys, de fet parla d’un diàleg enverinat ja que precisament el tema que reclama la societat catalana com s’ha demostrat majoritaria no es pot parlar ja que surt de la legalitat espanyola. Per tant ja m’explicareu de que volen parlar. Ens posa exemple de la comunitat de veins. Un vei vol parlar amb el president de la comunitat per resoldre els greuges constants que rep i proposa no formar part d’aquesta o senzillament marxar a un altre casa, no ho veig tant estrany. Parla de tolerància de Rajoy ja es per riure, aquesta l’hem vista durant tot el procés actuant en contra de la democràcia més elemental i en contra de la política mateixa que ha de resoldre els temes agradin o no. Sembla que encara no hagin entés res i segueixen fent obstrucció a un procés democràtic irreversible que no volen abordar i que ja no poden controlar.

En Serrat sembla que compra l’argument ranci de saber que preocupa els catalans i que no. Barreja els problemes diaris d’un Govern amb l’aspiració sobiranista d’una majoria de la població catalana precisament per abordar els mateixos en millors condicions. Son solucions d’una mateixa cosa, no es un capritx sense solta ni volta. Per altra banda també compra el 52% de vot segrestat i contrari a la independència quan sap que es molt inferior i en qualsevol cas molt menor que la part que vol la independència i que amb aquestes eleccions ha donat un aval directe per anar endavant amb el projecte. La democràcia funciona així. Suposo que Serrat ho hauria de saber molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.