ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ORDENO I MANDO

Sense categoria
Aquesta frase defineix perfectament la resposta a Sanchez Camacho i la seva dèria per donar la cobertura a una minoria, i que aquesta imposi a una majoria que es veu te menys drets que l’altra. Es el món a l’inrevés, amb un Estat espanyol que per cert entre les seves candidatures per les eleccions europees es troben 7 dels miserables ultres que van atemptar contra la Blanquerna per la Diada amb aquelles imatges que tots recordem. Segurament deuen formar part de la minoria del Ordeno i mando que Camacho ens ordena obeir.

Efectivament, Camacho ha tornat a demanar la negativa a poder consultar als catalans sobre la independència, i ha apel·lat a la presentació de Societat Civil Catalana, per defensar aquesta minoria que ella qualifica de majoria silenciosa i que es veu atorga més drets que la majoria que hem vist fins ara. Per altra banda els assaltants de Blanquerna, concretament 7 dels mateixos es presentaran per Democràcia Nacional i  España en Marcha a les eleccions europees, el millor representat,  Javier Marcos Aroca al sisé lloc.

Es curiós un cop més el concepte democràtic de Camacho que tant sols mira els seus interessos, encara que siguin una minoria, li canvia el nom per majoria silenciosa i com li ha etzibat el President Mas òbvia aquella majoria que ja s’ha visualitzat de la societat catalana i que vol la consulta, i entre aquesta una bona part que opta per la independència. Es com un retrat a la carta, obviant el que no li agrada i donant per valida la seva realitat a mida.

Ens insisteix un i altre cop que abandonin el procés cap a la consulta, quan sap perfectament que es el mandat democràtic que el poble ha donat a la majoria dels seus representants al Parlament com a projecte cabdal i prioritari pel nostre país. Pretén ignorar la majoria parlamentaria i la majoria de la societat, es a dir, just al contrari del que un partit democràtic que es vulgui dir com a tal faria, com deia ben definit per “ordeno i mando” que els escau molt millor.

Per cert un Estat que com comentava accepta dos partits que a moltes democràcies estarien prohibits per apologia del feixisme, i concretament un d’ells te dins seu la Falange, el partit principal de la Dictadura espanyola, tot un despropòsit que deixa ben clar quin tipus de democràcia defensen. No contents amb això 7 dels miserables ultres que van fer l’acte de violència a Blanquerna poden presentar-se com a futurs representants d’una societat.

Tot un desgavell per la bona salut democràtica i per la societat que ho ha de patir en les seves pròpies carns, que segurament molta d’ella no en te cap culpa, de Dictadura 40 anys a Ordeno i Mando, i encara alguns li diuen democràcia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.