Del Sud

Crònica d'un llibre

7 de juny de 2008
1 comentari

Demà, Xirivella… i una entrevista en la SER

Demà diumenge, 8 de juny, tenim un dia molt complet. Pel matí, ens entrevistaran al voltant del migdia a la cadena SER. Serà al programa local (únicament s’escoltarà a la província de València, al 100.4 de la FM o 1179 de la OM) que presenten Ana Mansergas i José Luis Chiclana. Parlarem del llibre, de com va nàixer la idea i de les dificultats i anècdotes que van anar sorgint fins que el propassat 16 de novembre el llibre començà a arribar a les prestatgeries d’arreu del país. Ens endinsarem en la repercussió que ha tingut Obrint Pas i tota eixa força i moviment que representen i que batalla dia a dia per aconseguir més llibertat i igualtat social.

Després, per la vesprada, anirem a Xirivella a presentar el llibre en el marc de la Fira del Llibre i Alternativa de la localitat. Serà a les 19.00 hores, a la Plaça de la Concòrdia. 

Per anar obrint boca, us deixem uns vídeos de la presentació que férem de Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas a Canet d’En Berenguer.

Hi ha dos parts més. Una i dos.

  1. Hola, acabe d’escoltar-vos per la ràdio en la cadena SER. Se m’ha fet curta l’entrevista encara que eixos minutets poden ser suficients per a fer més visible la part de la nostra llengua i la nostra cultura silenciada (en aquest cas en boca vostra i en la referència al vostre llibre. A més de les dues cançons que hem pogut sentir d’Obrint Pas per la ràdio!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!