Pols d'estels

El bloc d'Enric Marco

Imatges i sons primaverals

La primavera va arribar ahir a les 12:45 hora oficial, moment en el que el Sol, que estava en l’hemisferi sud celeste, va creuar l’equador celeste en el seu cami cap al nord. Dia en el que tant el dia com la nit van durar exactament 12 hores. Comença la primavera a l’hemisferi nord de la Terra i la tardor a l’hemisferi sud de la Terra. Nosaltres deixem enrere l’hivern però a l’Argentina i Austràlia deixen l’estiu.

Molts artistes han festejat aquesta etapa de renaixement. I ací vos deixe dues mostes de les més conegudes. La Primavera de Sandro Boticelli que podem admirar a la Galleria degli Uffizi de Florència que està plena de referències mitològiques i la Primavera del músic venecià Antonio Vivaldi. I vos deixe les dues obres escaients per a l’ocasió. A passar-ho bé.  



  1. Have no a lot of cash to buy a car? Worry no more, because it is achievable to receive the business loans to resolve such kind of problems. Therefore get a commercial loan to buy all you require.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sistema solar per Enric Marco | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent