15 de desembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Motí a Unió: o en Duran o el poble

Desembre de 2013

Arribarà un dia, properament, en què a Unió Democràtica caldrà prendre una decisió: o en Duran o el poble. Apel·lant al fundador d’aquest històric partit polític, en Carrasco i Formiguera, caldrà, justament, decantar-se pel poble.

Serà necessari, doncs, apartar al senyor Duran de la presa de decisions al màxim nivell del partit i alinear-se al costat del poble de Catalunya que ha parlat clar i català d’ençà de la fatídica, o clarificadora, sentència del Tribunal Constitucional: la gran manifestació reactiva del juliol del 2010, la gran manifestació proactiva de la Diada del 2012, i el gran repte assolit amb escreix per la Via Catalana d’enguany, amb el món a l’aguait, i en la qual el lema és ben sabut per tothom i no deixa dubtes a ningú que no els necessiti.

Unió Democràtica, per història, per ètica i, sobretot, per compromís amb la ciutadania ha de facilitar la consulta amb la pregunta que la gran majoria social de catalans i catalanes anhela: “Vol que Catalunya sigui un estat independent?”.

Si per fer això cal bandejar al senyor Duran, faci’s la voluntat del poble sobirà. Gràcies pels seus serveis i fins a una altra ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!