DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

8 de maig de 2023
0 comentaris

Richard i Alejandro Rossi es retiren com a acròbates per dedicar-se al seu circ

Els seguirem veient al circ, però ja no a les pistes amb el seu  número d’acrobàcies que ha donat la volta al món.
Els germans i acròbates Richard i Alejandro Rossi van anunciar ahir que deixen les pistes per dedicar-se exclusivament a la producció d’espectacles i al seu circ, inaugurat fa dos anys a Tarragona i que actualment fa gira per Catalunya amb el pallasso Foffito.
Els dos artistes, que durant 15 anys han presentat un excel·lent número d’icaris (equilibris amb els peus) i fa dos anys van estrenar el seu nou circ, tenen en el seu comiat un agraïment especial per als seus pares -l’italià Ronny i la catalana Magdalena Ribes– al seu entrenador, Antonio Randols; i al seu agent, Adans Peres. 
Els Rossi Brothers -així se’ls coneix artísticament- han superat fa poc la barrera dels 35 anys i provenen  de la família de Il Circo Italiano, actualment Circo Encantado.
Comunicat oficial de Richard i Alejandro.
És el nostre moment d’acomiadar-nos com a intèrprets a l’escenari i aventurar-nos al món com a productors.
Ha estat una decisió dura, sobretot després de 15 anys de donar la volta al món als escenaris. La nostra trajectòria ens ha ensenyat a valorar i respectar el públic, i ens ha deixat créixer com a artistes i persones.
Mai ens hem considerat els millors, ni els més ràpids, ni els més guapos, però sempre ens hem esforçat per millorar i aprendre, i això ens ha permès aconseguir molts somnis i satisfaccions.
Entre els grans mèrits que vull destacar; la nostra participació a America’s Got Talent (amb més de 50 milions de visualitzacions), la nostra exposició davant la reialesa britànica a la “Royal Variety Performance”, podent realitzar el nostre art en espais tan prestigiosos com l’Òpera de Sydney, Madison Square Garden a Nova York, Las Vegas, i fins i tot fent un anunci de XXXLUTZ a Alemanya.
Moltes persones han format part d’aquest camí, ajudant-nos i recolzant-nos, i vull donar-los les gràcies a tots i especialment als meus pares que han lluitat molt per nosaltres per aconseguir els nostres objectius, Sr. Antonio Randols que sense la seva paciència i ajuda no haguéssim pogut avançar tècnicament, i el nostre agent Adans Peres, que ha estat la peça clau del trampolí de la nostra trajectòria.
Seguirem en l’espectacle, però aquesta vegada darrere les cortines, demostrant que si t’envoltes de les persones adequades i treballes de manera persistent, qualsevol pot aconseguir els seus somnis.
En el següent vídeo es pot veure la seva actuació al programa Got Talent, que es va fer viral l’any 2018.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.