BLOC DE CIRC

PER MARCEL BARRERA

7 de febrer de 2011
General
7 comentaris

L?escola de circ Rogelio Rivel rep una subvenció de 179.000 euros

L’escola de circ Rogelio Rivel va rebre l’any 2010 una subvenció de 179.800 euros procedents del Consell Nacional de les Arts i la Cultura (Conca) per a finançar les seves activitats, i  La Central del Circ, també a Barcelona, va rebre una subvenció de 140.000 euros. Així mateix, el Conca també va concedir altres subvencions relacionades amb la formació d’artistes: 25.700 euros per als cursos organitzats pel col·lectiu Cronopis de Mataró, i 7.600 euros per al Circ Petit, a Pineda de Mar.

La quarta edució del festival 1,2,3 Pallasso, que es va celebrar el mes de juny a Tiana, va rebre 71.800 euros procedents del Conca, i l’Associació de Professionals de Circ de Catalnya (APCC) va tenir una subvenció de 65.400 euros per a l’organització activitats. Per la seva banda, el Centre de Recerca de les Arts del Circ (CRAC) va tenir 15.300 euros per organitzar el Cabaret Coluche a Sant Esteve de Palautordera, i la revista de circ Zirkòlika va rebre 25.500 euros per a difondre les arts del circ. L’associació Tub d’assaig 7.70, formada per quatre grups i que organitza des de fa dos anys un festival de circ a Terrassa, va rebre 11.000 euros. També van rebre subvencions el nou espectacle de Ton Muntané Katraska Fisi-c -16.400 euros-  l’associació de pallassos d’hospital Pallapupas  -3.300 euros- i Pessic de Circ -3.300 euros.

El circ a Montjuïc es fa gran
25.09.2010 | 2.55
A General
Final d?etapa al diari El Punt
17.07.2012 | 5.06
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. I al circ ozó li donaran alguna subvenció, suposo que aviat sortirà
  de tournée! o ha fet honor al seu nom i és com la capa, que existeix
  però que ningú la veu?
  I els diners de la seva subvenció a on han anat a parar?
  Algú pot explicar-m’ho?

 2. Bé, no tenim prou burocracia que ara a sobre n’em de crear més
  per explicar l’inexplicable. Si demanar informació sobre la quantitat
  de diners rebuts és un delicte potser informa’t una mica millor sobre
  qué és delicte. De fet a mi ja fa temps que res em sorprèn!

 3. Que llestos els del circ Ozó! primer es paguen un circ complet amb els nostres impostos i després es revenen i/o lloguen el material generan un segon ingrés! això es saber aprofitar-se de l’administració i la resta són ximpleries. Avui els circs Aquàtic, Horrores, Italiano… tenen adquirits i/o llogats materials procedents del circ no nat. Olé, olé… normal que ara en Mascarell hagi de fer retallades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.