BLOC DE CIRC

PER MARCEL BARRERA

10 de gener de 2019
0 comentaris

LAminimAL Teatre estrena una obra sobre l’1-O i La Central del Circ ajuda a companyies iberoamericanes

L’1-O salta al teatre. La companyia LAmimimAL estrena avui dijous a la sala Barts de Barcelona una obra sobre els fets de l’1 al 3 d’octubre. Es tracta, segons la companyia, d’una “comèdia àcida que posa en dubte el sistema monàrquic i les seves incongruències d’una manera clara, directa i divertida”. L’espectacle, titulat Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de PHILLIPE THE SIXTH, està programat dins el Festival de Teatre Indie de Barcelona FESTIE i es podrà veure fins diumenge.

Cicle de noves escenes. La Xarxa Transversal inicia el projecte Noves Escenes per apropar els espectacles teatrals més experimentals al públic. Tots els teatres que formen part de la Xarxa programaran obres de noves escenes que trenquen amb les regles del teatre més convencional com són les creacions de La Conquesta del Pol Sud, de l’Agrupación Señor Serrano, d’Iván Morales o de Xavier Bobés. A més, a tots els municipis es representarà Conferència Espectacular, un espectacle divulgatiu de David Espinosa on s’explica què són les noves escenes i què ha impulsat el sorgiment dels formats teatrals més innovadors tant a Catalunya com a la resta d’Europa. La programació es mostrarà a Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i la Geltrú.

La Central del Circ amb el circ a Iberoamèrica. La Central del Circ, a Barcelona, ha obert fins al 28 de febrer una convocatòria amb l’objectiu de reforçar els intercanvis i donar suport a dues companyies iberoamericanes que treballin en un “projecte singular de creació de circ contemporani”. La Central del Circ es farà càrrec de l’estada de les dues companyies que guanyin la convocatòria transport, dietes i allotjament fins a un màxim de 9.000 i cedirà una sala de creació durant 3 setmanes entre els dies 16 de setembre i l’11 d’octubre de l’any 2019.

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.