DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

26 de juliol de 2010
3 comentaris

Ferran Mascarell, que va votar contra el circ amb animals, s’abstindria ara en la votació per prohibir els toros

Contra els animals al circ, sí; contra els toros, abstenció. Ferran Mascarell, que l’any 2003 va votar com a regidor a favor de prohibir els números d’animals als circs en un ple de l’Ajuntament de Barcelona, ha declarat avui a la tertúlia matinal de Catalunya Ràdio que si dimecres hagués de votar a favor o en contra de prohibir els toros, la seva opció seria l’abstenció. Mascarell, que en la història del circ tindrà la trista medalla d’haver estat el regidor de Cultura quan es va prohibir per primera vegada a la història de la ciutat un número d’animals i d’haver estat el regidor de Cultura que va votar a favor de prohibir els animals als circs que visiten Barcelona, diu que s’abstindria ara en una votació contra els toros. “No m’agraden gens i no vaig als toros -ha explicat- però tampoc estic massa segur que aquestes coses es resolguin a partir de les decisions administratives. Crec que els toros s’acaben quan la gent decideix acabar”. Alhora de votar contra els circs amb animals, Mascarell no va fer aquestes reflexions. Va ser un dels que va acabar amb els circs amb animals sent, a més, el màxim responsable de la cultura de la ciutat. Senyor Mascarell, algú li hauria de dir que contra els circs no tot s’hi val.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. A l’hora de fer l’animal, alguns al Parlament es troben com a casa. Però el més fomut és que es pensin que els demés som asses.
    Atentament

  2. Suposo que les indemnitzacions que s’han de repartir entre els afectats per aquesta decissió sortiran de la butxaca de tots aquells que han votat a favor. Són poca cosa, ja que segons he llegit estan calculades en uns 500 milions d’eurus. De fet, fa temps que els la fiesta nacional està condemnada a mort, només cal mirar el nombre de plaças de braus que queden dempeus a Catalunya, per donar-se compte que sense el seu espai escènic  la fiesta despareixerà.
    Dubto molt que cap empresari organitzi corrides al Sant Jordi o a l’estadi de Montjuich. De fet, crec que la coherència d’alguns és tant anti-democràtica com les seves decisions. Per mi si volen es poden disfressar de toreros tots plegats, per què de fet el que fan es torejar-nos tot el dia, emprant el seu temps en coses que no tenen la importància que ells els hi volen donar. De fet el poble estem cansats de les cornades que cada dia ens donen els polítics, estaria bé que de tant en tant ens donessin alguna alegria, sobretot als aficionats al circ, que encara que siguem pocs, crec que ens mereixem que la nostre opinió s’escolti una mica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.