DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

30 de novembre de 2009
4 comentaris

El festival de Pallassos de Cornellà i la residència de circ La Vela de Vilanova busquen nous directors

L’empresari Genís Matabosch al capdavant del festival de Pallassos de Cornellà i Bienve Moya com a responsable de la residència La Vela de Vilanova i la Geltrú seran substituïts els pròxims mesos per noves cares. Temps hi haurà –el tema es mereix una profunda reflexió- per analitzar la marxa de Genís  Matabosch, que es dedicarà a partir d’ara a l’ambiciós projecte que hi ha en marxa a la ciutat d’Albacete per tirar endavant un festival internacional i un museu dedicat al circ. A la imatge, l’empresari Genís Matabosch.

El festival de Cornellà, que en la seva última edició es va veure obligat a suprimir moltes activitat, havia rebut algunes crítiques per la poca presència d’espectacles de carrer i també per la poca presència en la programació de companyies  catalanes. Ara queda el dubte del futur d’Euroclowns, la gala de pallassos i circ que permetia veure els millors pallassos de pista del món. Genís  Matabosch, que ha portat grans estrelles com Fumagalli o Jigalov, deixa el festival a un llistó molt alt. L’Ajuntament de Cornellà ha obert una convocatòria per a la direcció artística, gestió i execució de la 14 edició del festival. El termini per presentar propostes serà el 15 de desembre. D’altra banda, Bienve Moya, que es jubila, ha deixat fa poques setmanes la direcció de la residència de La Vela. Les pròximes setmanes l’Ajuntament de Vilanova convocarà les places de direcció artística i la de cap tècnic per convertir l’espai en un punt  clau per al foment de la creació i la producció de circ a Catalunya. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Remarkable weblog! I am unable to contemplate I have come across every one of the aspects with this subject the best way you could have focused every one of them aside. You’re exact star, the particular rock and roll star person. You have a whole lot to show and understand so much regarding the subject which i believe you must simply educate any category relating to this.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.