BLOC DE CIRC

PER MARCEL BARRERA

13 de gener de 2012
General
40 comentaris

El CoNCA va donar l?any passat 691.400 euros per a projectes de circ

El Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) ha publicat recentment les ajudes superiors a 3.000 euros que es van concedir durant l’any 2011 a les companyies de circ. En total, s’han donat un total de 691.400 euros.

El desglossament és el següent:

111.900 euros a Bidó de Nou Barris per activitats de l’Ateneu Popular de 9 Barris, 138.800 euros a l’Associació de Circ Rogelio Rivel per les activitats de l’escola de circ, 176.000 euros a l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) per activitats de La Central del Circ i l’APCC, 7.300 euros a El Circ Petit per un curs professional de circ de nivell base.

7.500 euros a Agrega Projectes Culturals per l’Aparador 2011, 9.500 euros a Josep Antoni Hernández pel projecte El circ a l’escola, d’Els Parking; 9.700 euros a Atempo per Après, 10.700 euros a la companyia Mumusic Circus pel nou espectacle Roda, Món.

10.900 euros per a l’associació Tub d’Assaig 7.70 de Terrassa per als projectes de circ, 12.000 euros a Alina Ventura per a Aritmètica de la Mort, 12.300 euros a la Asociación de Circo ‘Eia’ per a l’espectacle Capas.

14.300 euros a El Generador, Art i Creació Cultural per a la celebració de FAC11, cinquè Festival d’Arts de Carrer de Sant Adrià del Besòs.

20.300 euros a l’Associació Alecto Circ per a la creació de l’espectacle Circ Teatre Modern, 21.200 euros a Cronopis per a l’espai de creació i formació de circ de Mataró, 25.500 euros per a la fira de circ al carrer de la Bisbal d’Empordà i un projecte de formació de circ.

26.400 euros per a la revista de circ Zirkòlika, 3.200 euros a Tilt per a l’espectacle Minim, 34.900 euros per a la celebració del festival Circ Cric al Montseny, i 39.000 euros per a l’espectacle Una d’0stres i la celebració del festival 1,2,3 Pallasso de Tiana.    Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. De debò fan que sembli tan fàcil amb la seva presentació, però em sembla que aquesttema sigui realment una cosa que crec que mai ho entendria. Sembla massa complicat imolt ampli per a mi. Tinc moltes ganes per al pròxim post, vaig a tractar d’aconseguir lacaiguda d’ella!
  2. Proyecto Nacional de Circo es una organización 501 (c) (3) sin fines de lucro de educación en los Estados Unidos. La organización fue fundada en 1984 por JeanPaul Jenack y Schaffer Meryl para enseñar las habilidades del circo en la escuela, como una manera de combinar el movimiento físico y las artes.
  3. Circus ranivorus es el nombre científico de una aguilucho lagunero,ave rapaz de la familia de los accipítridos Accipitridae que habitahumedales y praderas de África Central, Oriental y Meridional, en la cuenca del río Congo, Uganda y Kenia, hacia el sur hasta el sur deSudáfrica.
  4. Crec que vostè ha investigat molt per a mi donar aquest tipus d’escriptura. M’agradariaveure l’última actualització sobre aquest tema. Jo sempre se salten els comentaris d’un blog, però no pot resistir-se a mi per donar-li un agraïment especial.
  5. This new approach enabled the Council to develop all its various art forms in a holistic manner by working through the entire value chain, nurturing and developing artists, arts groups and arts businesses, to providing international stages for Singaporean artists to showcase their talents.
  6. Vostè té una manera molt inspiradora d’explorar i compartir els seus pensaments. És molt rar avui en dia, un munt de llocs web i blogs de haver reescrit o copiar informacióenganxada. Però aquí, sens dubte, la informació és original i molt ben estructurat.
  7. A studio album will often consist of songs which will be played in a different order live, or in some cases rarely or never played at all after the album or its accompanying tour. Concept albums and rock operas, such as those by Pink Floyd are often played in their entirety live, usually in the same order as the album and featuring the same instrumentation, particularly in the album’s accompanying tour.
  8. Per a un poble creatiu com vostè, el seu serà fàcil fer alguna cosa de tot. Fins i tot és un tema que ja no pugui utilitzar. Tenir una ment creativa com la que podria fer la nostravida més fàcil.
  9. En realitat estic molt impressionat pel que et vaig dir. Vostè comparteix tonesd’informació interessant, ordenat i un excel · lent disseny que ha arribat fins aquí. És sens dubte una de les coses amb més informació sobre aquest tema que he llegit mai.
  10. Tots aquests detalls llauna es fan amb gran quantitat de coneixements previs. A mim’agrada molt. Aquest va ser un missatge útil i crec que és bastant fàcil de veure en els comentaris d’altres i aquesta ja està ben escrita i útil. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.