La lluna en un cove

En un bloc on tenim com a fita treballar humilment però sense treva per la llengua catalana, no podem deixar d’esmentar una publicació que ens arriba del País Valencià.

S’intitula La lluna en un cove. El títol, a banda de suggeridor, no admet dubtes. Malgrat que sigui legítim que el català assoleixi la presència, l’ús i el coneixement que li pertoca en la nostra societat, el sol fet de desitjar-ho és tan utòpic com intentar ficar la lluna en un cove. Tanmateix, hom pot lluitar. 

La publicació pretén donar a conèixer relats, contes i articles inèdits, escrits únicament en llengua catalana. S’ha marcat el propòsit de publicar en paper i d’arribar al màxim de gent possible. I ja ho està fent. 

És relativament nova. Va néixer el gener passat, però creix de manera imparable gràcies a l’esforç dels seus responsables i, esperem, gràcies a la contribució de tots els que estimem la cultura, la literatura i la nostra llengua comuna.   

Benvinguda aquesta iniciativa i moltes com aquesta, especialment si procedeixen de les terres valencianes, on la situació del català és realment complicada i trista. 

Endavant, Lluna. Que res no ens faci defallir. 

El fil d’Ariadna 

http://www.lallunaenuncove.cat/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *