EL FIL D'ARIADNA

Revista Literària en català

1 d'octubre de 2009
Sense categoria
1 comentari

La lluna en un cove

En un bloc on tenim com a fita treballar humilment però sense treva per la llengua catalana, no podem deixar d’esmentar una publicació que ens arriba del País Valencià.

S’intitula La lluna en un cove. El títol, a banda de suggeridor, no admet dubtes. Malgrat que sigui legítim que el català assoleixi la presència, l’ús i el coneixement que li pertoca en la nostra societat, el sol fet de desitjar-ho és tan utòpic com intentar ficar la lluna en un cove. Tanmateix, hom pot lluitar. 

La publicació pretén donar a conèixer relats, contes i articles inèdits, escrits únicament en llengua catalana. S’ha marcat el propòsit de publicar en paper i d’arribar al màxim de gent possible. I ja ho està fent. 

És relativament nova. Va néixer el gener passat, però creix de manera imparable gràcies a l’esforç dels seus responsables i, esperem, gràcies a la contribució de tots els que estimem la cultura, la literatura i la nostra llengua comuna.   

Benvinguda aquesta iniciativa i moltes com aquesta, especialment si procedeixen de les terres valencianes, on la situació del català és realment complicada i trista. 

Endavant, Lluna. Que res no ens faci defallir. 

El fil d’Ariadna 

http://www.lallunaenuncove.cat/

  1. Gràcies per compartir aquesta iniciativa tan bonica amb els lectors del bloc. No dubto que deu ser una publicació de qualitat feta amb tota la passió del món.
    Visca la llengua catalana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!