Homilies d'Arinyó

Sermons profètics, exaltats i llunàtics

23 de febrer de 2014
0 comentaris

ARRANCA-SOSPIRS, CUCAFLOR I EN PATUFET

Com que feia dies que no penjava res al bloc, avui un capítol vibrant -de vibrador- de la novel·la eròtica que estic escrivint.

ARRANCA-SOSPIRS, CUCAFLOR I EN PATUFET

 

En deu anys de casats, Paula havia rebutjat sexualment Daniel més de tres mil vegades. Ho trobava d’allò més normal. Ara bé, que ell li haguera fallat en dues ocasions era tan intolerable que es va plantejar seriosament sol·licitar-li el divorci. La primera carabassa va ser l’endemà de la manifestació pro vida. L’altra, avui justament, quan ella va eixir ganosa i perfumada del bany i ell havia fofat atret pels cants de sirena de les veïnes d’Or.

            Presa d’un cabreig monstruós, va tirar mà dels tres consoladors que s’havia dut de casa i un minut més tard ja gemegava. Per començar la sessió canònicament, els va llepar per lubrificar-los. No calia: el seu sexe era una deu impetuosa de desig. Els dits de la mà que no usava per aguantar el piu li ho certificaren.

            Quan va tenir ben xuclat el de mida mitjana, Cucaflor, se l’acoblà al cul amb precisió magistral. La pràctica fa mestres. Tot seguit esmerçà els esforços en el seu preferit: Arranca-sospirs, una collonada negra no apta per a principiants, bledes ni estretes d’anques. De tots els consoladors que havien fet parada i fonda al seu sexe, Arranca-sospirs era el qui li havia procurat els orgasmes més collonuts. Era tan gros que tenia dificultats per ficar-se’l a la boca. A la figa, en canvi, hi penetrava com dit a l’anell. Amb 24 centímetres de llargària, a Paula li hauria agradat que fóra encara un poc més llarg, ja que notava que no li feia topall al final de la vagina.

            En l’ouera tenia un mecanisme semblant al del vell Narcís: prement un ou s’engegava el vibrador-percussor i prement l’altre s’aturava. I encara hi havia un botonet que, quan el pitjaves, el príap ejaculava a pressió. A casa, Paula solia omplir el dipòsit amb cafè i llet condensada, ja que li feia morbo el semen mulat. Ara i ací estava massa excitada per baixar a la cuina a preparar-se res i optà per omplir-ne el dipòsit amb aigua tèbia, que també faria el fet. Una altra opció era demanar-li a Olga que li fera un cafè i llet i que li’l pujara, però tingué la intuïció que tallaria el bon rotllo que es vivia en aquell moment a l’habitació del costat.

            Aquest pressentiment no era ciència sexual infusa, sinó que hi havia sentit un sorollet que li era molt famíliar. I summament agradós. El de Patufet, el petit consolador que els havia regalat Cèlia la nit que eixiren a sopar totes tres a Cullera.

            Amb el consolador anal ben enculat, el negre vibrant i percudint dins la xona i Patufet fent-li pessigolles al clítoris, Paula entrà aviat en òrbita concupiscent. L’estómac se li contreia i expandia talment estiguera endimoniada, la matriu li esclatava en un castell de focs de dolorós plaer i les cames se li havien enrigidit com verguerines de ferro. Entre espasmes, recaragolaments impossibles i esgarrats panteixos, tingué tres orgasmes fenomenals amb múltiples rèpliques i contrarèpliques. El primer va ser clitoridià. El segon, vaginal, i tan fabulós que es va recompensar amb una ejaculació d’elefant a la figa, a les mamelles i a la cara.  No se n’havia recobrat a penes quan va notar que el cul li rebentava de plaer. Experimentada, es va ajaure de bocaterrosa i, amb la nova crisi orgàsmica, Cucaflor va eixir disparat.

            A mesura que el cor i el seny li tornaven a la normalitat, va recordar que li’n tenia encomanat un de triple funció a Cèlia. Li havia explicat com el volia. Per descomptat, havia de tenir tres terminals vibratoris amb els corresponents dipòsits de semen amb termostat. El seu disseny permetria enfigar-te i encular-te alhora, mentre que el tercer apèndix t’acaronaria el clítoris. En el cas que Cèlia no li n’haguera trobat cap d’aquestes característiques, aniria a parlar amb el verd Narcís per si era possible que li’n fabricara un a mida.

            El sorollet de l’habitació contígua la va retornar al present. Què collons feia Olga amb el consolador encara en marxa? ¿No devia ser una nimfòmana desenfrenada que de cara a les amigues es feia la monja? Com que els balcons de tots tres dormitoris es comunicaven, va decidir espiar-la. El voyeurisme era una pràctica que no havia exercit mai i s’estava excitant només de pensar-ho.

            El que va veure la deixà molt preocupada: Olga era realment una idiote savant, si més no en l’apartat sexual. En comptes d’acariciar-se el botó de la follia amb en Patufet, es limitava a fer-se cosconelles a les orelles, al nas, a les axil·les…, mentre reia com una conilla: <<Hi, hi, hi!>> De tant en tant se’l passava per una cuixa, per l’altra o per la panxa, però sempre a més d’un pam del cony. Solemnement pelut.

            Paula es feia creus de la beneiteria d’Olga, però al mateix temps al·lucinava pel desig sobtat que li havia pres en veure-la. Ella no s’havia considerat mai lesbiana ni tan sols bisexual. Al llarg de la vida només havia fet bollada en quatre o cinc ocasions. En totes elles, ben bufada i perquè s’hauria mort de picor si la llengua més propera no se li amorrava a l’entrecuix i li feia brollar un grapat d’orgasmes efervescents.

            Talment l’ànsia lèsbica de Paula haguera esperonat telepàticament Olga, l’onanista indecisa va decidir per fi portar el vibrador al lloc adient. Ara bé, havia fet tantes monades fins aleshores que, quan la cosa començava a prometre, se li acabà la pila.

            “Ara és mà, Paula”, es digué l’espia. I se n’anà corrent a buscar la seua artilleria. Agafà Arranca-sospirs i Patufet. Cucaflor el tenia tan fet al seu cul que no el volia compartir amb ningú més.

            Ja sabia com l’escometria. Una vegada li hauria clavat el príap negre en la misteriosa figa peluda, ella mossegaria la collonada i li envestiria com un brau amb topades persistents i compassades. Alhora la masturbaria amb el de butxaca. Si la febre augmentava, la muntaria capiculada, continuaria follant-la amb la gran verga i li xuclaria el clítoris. Potser li encabiria el menut pel cul. O se’l ficaria ella. Olga sabria llepar-li-la, però? Tant se li’n donava. Si no excel·lia a menjar-se-li el cony, es faria una palla amb el seu nas. Després li amollaria la gran pixarrada a la cara.

            Ja tenia un peu al dormitori de la vergonyosa quan va veure que s’aturava un taxi davant de casa. En baixaren Cèlia i Àngel. <<Merda!>>, va maleir. Però va reaccionar de seguida: els obriria i se’n tornaria cap amunt per retre-li culte a Lesbos, ara que ja havia complit amb Onan. “Beneït xampany desinhibidor!”, pensà. Tanmateix, el vi formiguejant no havia estat el despertador de la seua luxúria hivernada, sinó la píndola de Desperta-xones abocada per Narcís al suc de plàtan. Perquè Olga no havia begut xampany i també anava d’eixida. Estava tan atabalada que li va caure en Patufet al dormitori de la llatinista abans de baixar a obrir. Se n’hi anà nua i amb l’exuberant Arranca-sospirs a la mà.

            Cèlia va ser la primera a entrar, ja que Àngel s’havia quedat pagant al taxista. La nouvinguda no va fer cap comentari en veure l’amiga en conill, sinó que va aprofitar que Paulà baixà la guàrdia per besar-la i li va furtar la collonada d’eben. De seguida se’n pujà disparada cap amunt, va entrar al primer dormitori que trobà, que casualment era el seu, i es va tancar per dins.

            Quan Àngel hi entrà carregat amb les maletes, encara va veure les cuixes i el cul exuberant de Paula, que pujava els últims esgraons. Era evident que havia estat prenent el sol a pèl. Va decidir seguir-la; però quan arribà dalt va trobar totes les portes tancades. En la intimitat dels dormitoris, les tres amigues feien vacances conjugals. Com sempre, fet i fet; llevat que l’escenari era un altre i, sincronitzades, se la pelaven amb l’ajut del millor amic de la dona.

            Per a Olga havia sigut un benifet immens trobar el vibradoret de Paula. L’havia localitzat pel soroll ja que es posà en marxa en caure a terra. Sense rentar-lo, llepar-lo ni res, el dugué a brunyir la pedreta preciosa de l’entrecuix.

            Paula, recelosa de la parella d’aprofitades que li havien manllevat a la valenta dues de les tres joies del seu necesser, s’havia acoblat al cul l’ariet culer i s’enculava botant damunt el llit com una boja.

            Tot i així, Cèlia va ser la més activa i dinàmica compte fet que, embalada, no parà de follar i refollar amb la gran collonada fins que va perdre el coneixement. I això que no havia tastat cap droga afrodisíaca, només de respirar l’aire lúbric d’Eivissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!