Quan faig la Fabiola em transporta a quan era petita i em posava a la cuina amb ma iaia. Quan la feia per un dia de festa era una alegria immensa. És senzilla i ràpida de fer (uns 30 minuts), segur que hi ha altres maneres de fer-la, jo aquí poso la que recordo i espero que us vagi de gust.
Posem la margarina en un bol amb els rovells dels ous i tres o quatre cullerades soperes de sucre, al vostre gust. Es remena fins que quedi una pasta homogènia i s’afegeix el cafè que li donarà un coloret i gust (si en poseu molt quedarà massa líquida, aneu amb compte,).
En un plat de cafè hi posem moscatell i hi suquem una galeta, banda i banda, li posem la pasta que tenim preparada i es posa amb una safata. S’agafa un altra galeta i es torna a fer el mateix procediment, i així successivament fins tenir una tira llarga com un braç de gitano, tot i què es poden posar en una safata rectangular, això com us vagi millor.
A banda, es pugen les clares a punt de neu i es posen per damunt del pastís, i a sobre li escampem el coco rallat. I voilà, tot al congelador.
A l’hora de servir-lo es talla de biaix.
El resultat és una delícia que millora de gust a mesura que passen els dies. I sinó ja m’ho direu.