Qui sóc

Sóc llicenciada en ciències geòlogiques i em guanyo la vida donant classes de Ciències Naturals. També he col·laborat en llibres de text en l’apartat de Geologia, disciplina poc coneguda i, com a poc coneguda, poc estimada; potser per això intento fer-ne tota la difusió possible (“només estimem allò que coneixem”).

M’interessen les xarxes socials i la divulgació de les ciències, en general, i la geologia en particular. Si us ve de gust podeu veure què faig a Facebook Geologia 4t ESO Facebook Rosalind Franklin. També Twitter Geologia 4t ESO i Twitter Rosalind Franklin. I Instagram Rosalind Franklin.

És el sisè curs que faig classes de ciències naturals a l’INS Julio Antonio, he tornat a casa després de prou temps girant pel món. Fins ara he treballat a molts llocs, però els cinc darrers cursos abans d’arribar aquí, ho he fet a Gandesa, capital d’una comarca amb paisatges únics i gent estupenda.

Tinc prou aficions que practico amb més o menys intensitat.  Llegir diaris via digital és un plaer, també practico la fotografia geològica (i la no geològica), i sí, milito en un partit polític des de fa més de vint anys, quan als que érem independentistes ens deien de tot (i més). Continuo lluitant pel que crec amb l’esperança d’un futur millor i m’agrada escriure quan puc, perquè d’una manera o altra sempre hi ha coses a dir

2 pensaments a “Qui sóc

  1. He sentido una gran emoción al entrar en este blog y leer parte de tus inquietudes. Especialmente al recordar una bonita mañana fotográfica en el Parque Güell. Yo también estoy de vuelta en casa (hace poco me han recordado que soy un catalán de tercera…asi es que La Rioja actúa como tal),con mi familia e intentando rehacer mi vida laboral, truncada hace un tiempo. Ya te vi en Linkedin. No vi cambios. Me parece bien que luches, como no podía ser de otra manera, por tus sueños; aunque…

    • Recordo molt bé aquell matí al Parc Güell, encara tinc les fotos en alguna caixa que he anat arrossegant de trasllat en trasllat… M’alegra veure’t per aquí, no entenc això que dius de català de tercera… Suposo que encara pots llegir en català 😉 potser és per això que t’ho diuen.