Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

“El que diu Guardiola va a missa”

“El que diu Guardiola va a missa”, així s’expressava un compromissari a l’assemblea de dissabte a can Barça en referència al patrocini de Qatar Foundation. És ben sabut que la votació va quedar clarament decantada a favor del patrocini. Em pregunto què pensaran ara aquests socis compromissaris quan dissabte en Guardiola va defensar la junta de Laporta: “La junta de Laporta va fer coses extraordinàries, estan patint molt i no s’ho mereixen”.
Per aquesta regla de tres caldria que la junta directiva actual s’hi repensés i retirés la demanda contra la junta de Laporta. Estic convençuda que els compromissaris dirien amén a les paraules de Guardiola, que té més seny que ningú.

S’ha creat un grup al Facebook: https://www.facebook.com/pages/Demanem-la-retirada-de-la-demanda-contra-lanterior-junta-de-Joan-Laporta/197239980349154  • Guardiola pot ser un professional en la seva tasca, però no es dedica a la política i per tant no és un professional de la política.

   Encara que tota societat és resultat d’una determinada política, ja siga per acció, omissió o per defecte en cada moment.

   Això de que els líder no deuen ser polítics no és cert, encara que n’hi ha que són més lliberals o de prefereixen deixar fer en alguns assumptes i són més intervencionistes amb altres.

   La no política no existeix, el que si pot existir és una política més condescendent, permisiva o moderada en determinades qüestions.

   Davant la crisi pot ser n’hi ha forts interessos catalans a Qatar i per tant no seria d’estranyar que Rosell represente i estiga recolçat a la presidència del Barça tanmateix per aquets interessos.

   Per això el contracte amb Quatar Foundation pot ser estiguera previst inclús abans de les eleccions.

   Qüestió que pot ser en principi legítima, per què al món pot n’hi haure multitud de sistemes polítics o tribals sempre què no desentonen gaire amb crims greus i lessius contra l’humanitat o el seu propi poble.

   Encara que la Qatar Foundation puga també estar mal vista per alguns, però tant mateix pot ser mal vista la casa d’apostes esportives bwin que patrocina el Reial Madrid o l’especuladora de finances i assegurances AON del Manchester United.

   Però encara podria haver estat pitjor i haver tingut la necessitat de vendre el F.C. Barcelona als petrodolars com els del Manchester City o als russo del petroli i el gas com el Chelsee d’Abramovic.

   Pot ser tot no és negatiu amb la Qatar Foundation i tinga els seus costats positius.

   Ramon Llull en el seus temps va intentar sovint cristianitzar els mussulmans àrabs i magrebíes i donar-los el valors cristians.

   Pot ser el patrocini de Qatar Foundation siga una manera d’aconseguir occidentalitzar un poc més els països àrabs.

   Per a fer política i ser un bon professional de la política també n’hi ha que tindre una gran passió per a la política.

   Pot ser si alguns com Guardiola si no haveren fet campanya a favor de Qatar i el desenvolupament al tercer món, per a la celebració del Mundial, havera estat elegida la candidatura espanyola que va resultar la que perdre.

   El que diu Guardiola va a missa?

   No per què entre altres qüestions Guardiola no es cap rector.

   Encara no per això es pot dir que el contracte d’Ibrahimovic ha estat el més ruinós de la història del Barça?

   Doncs el Barça necessitava fitxar un capdavanter que puguera fer de referent a l’atac i va fitxar al més important del moment.

   I això pot ser pel Barça ha una experiència impagable per l’equip i per tant ha estat positiu des del punt de vista d’evolució esportiva.

   I han deprés força més, que si s’haveren gastat els mateixos diners amb tres o quatre jugadors de més perfil baix.

   Pot ser s’han fet accions molt pitjors, com entre d’altres pot haver-hi estat no haver-li donat més regularitat, minuts i confiança a
   Bojan o en el passat amb Cesc en el seu moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Futbol, Espectacles i Cinema per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent