Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Publicat el 23 de juny de 2011

Caragols de Revetlla

A la Ribera d’Ebre, o almenys a Móra d’Ebre, aquesta nit de revetlla és típic menjar caragols (cargols). Si no en menges aquesta nit no tindràs diners en tot l’any (segons diu la tradició), així que en aquests temps de crisi més val no saltar-se tradicions. A la foto, caragols amb samfaina, però es poden menjar com vulgueu: en salsa, amb allioli, amb sobrassada, a la llauna… i m’agraden de totes les maneres!

Que tingueu molt bona revetlla!



  1. Mmmmmm molt bons els cargols ! Per ací dalt mengem musclos a cabassos !
    I enguany estàn molt, però que molt bons.

    Enguany un embolic les festes, Corpus, Sant Joan, revetlles, ou com balla, focs, processons … un pont llarguíssim !

    Bon vespre ! 

Respon a Celina Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Coses meues per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent