Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Dia 15: 1.000 dies

El dia 2 de novembre va fer tres anys que Oriol Junqueras i Joaquim Forn dormen a la presó, més de 1.000 dies. Els Jordis ja fa dos mesos que van passar aquesta fita. Diumenge va ser el torn de Dolors Bassa, Josep Rull, Jordi Turull i Raül Romeva. Aviat serà el de Carme Forcadell.

Romeva ha escrit un article a El Punt-Avui: “Els pròxims 1000 dies“: “La nit número 1.000 a la presó també ha estat igual que la primera. Res ha canviat. Les idees, insubornables, persisteixen, i totes les fites polítiques i socials que perseguia aleshores continuo perseguint-les ara”. Segur que aquest paràgraf el subscriuen tots els presos polítics, perquè així ho han anat dient per tots els mitjans que han tingut a l’abast. Persisteixen, sense cap mena de dubte, malgrat els 1.000 dies de presó i tots els que vindran.

També en Jordi Turull, que recentment va perdre al pare no fa gaires dies en una situació prou complicada a causa de la Covid19 i la presó i que el mantè allunyat de la família molt més temps que abans.

I Josep Rull:

I la Dolors Bassa:

1.000 dies que només serveixen per a fer patir persones honestes que defensen una causa noble pacíficament. “No és justícia, és venjança” diu la Carme Forcadell. Ella i la Dolors Bassa tenen, de moment, el tercer grau (aquí teniu el seu dia a dia), però aviat serà revisat i pot passar que no puguin sortir, com els passa als de Lledoners.

#1000dies #LlibertatPresosPolíticsiExiliats #Amnistia



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Parlant de Política per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent