Suzanne Vega al Baluarte de Pamplona

La veu càlida i elegant de Suzanne Vega van omplir diumenge l’auditori Baluarte de Pamplona que va decidir posar-se de llarg en el seu desè aniversari. Concert imprescindible per als vega-addictes, va ser un dels tres concerts que l’artista ha fet a l’Estat espanyol. La cantant novaiorquesa viatja, aquest cop, lleugera d’equipatge en una gira que li serveix per a escalfar motors abans de la publicació del seu nou treball al febrer del 2014. Suzanne Vega, amb la seua guitarra acústica, i Gerry Leonard, amb la guitarra elèctrica (músic habitual en els directes de David Bowie i que va sorprendre per la seua versatilitat i virtuosisme), en va tenir prou per emocionar al públic assistent i entregat des de la primera peça. Suzanne va explicar històries des de l’escenari i va dialogar amb el públic, com és habitual en els seus concerts, mentre feia un repàs del seu repertori i mostrava també alguna de les noves cançons del nou disc que ja ha acabat de gravar (amb ritmes i lletres molt interessants). Va acabar el concert amb Tom’s Diner i Luka, i els bisos van ser per a Calipso, (I’ll never be) your Maggie May i Rosemary, totes tres a petició del públic.

Gràcies per la teua música, Suzanne!


Un pensament a “Suzanne Vega al Baluarte de Pamplona

  1. Retroenllaç: Suzanne Vega i Gerry Leonard a Sant Cugat | Coses a dir