Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Supercopa de Catalunya

L’antic format de la copa era prou incòmode, però reflexava l’esport català. El Barça es queixava del format i enguany li han fet a mida: un únic partit contra l’altre equip de primera de nom forani. No n’hi ha hagut prou. De fet, la majoria de jugadors del primer equip, a aquestes alçades, provenen del B, així doncs deixar anar a l’equip a jugar hagués estat una bona manera de veure com es barregen els aspirants i els titulars. Lleig dir que no al darrer moment. El Barça de Guardiola anava a disputar la copa si calia amb tots els reforços del filial (i així va anar, també s’ha de dir), no veig perquè ara no es pot fer el mateix. Potser perquè els partits contractats fan caixa i la copa, si no m’equivoco, no?



  1. Ho has encertat ! Els partit contractats fan caixa i la copa no. La Junta actual del Barça només defensa fer diners com més millors i els jugadors cobren massa diners, massa, molts diria jo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Futbol, Espectacles i Cinema per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent