Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Cartes i Poemes des d’una Cadira

D’en Marc diuen que potser no hi veu, però fixa’t amb quin amor et mira. D’en Marc diuen que potser no hi sent, però fixa’t en com et para atenció. D’en Marc diuen que potser no camina, però fixa’t en com s’esforça per aguantar-se.

No facis cas del que et diguin, i intenta mirar més enllà de la superfície. No hi veus res més?  Esforça’t.

Sigues tu qui el mira atentament. Sigues tu qui li pares l’atenció necessària per sentir-lo. Sigues tu qui li ofereixes el teu braç per a què es recolzi.

Desperta en tu l’esperança i…espera un temps, i veuràs.

Tots tenim un motiu pel que superar-nos, el meu es diu Marc…

“La vida et dóna un gir de molts graus quan arribes a l’hospital per tenir el teu primer fill i, de sobte, les coses no surten com s’esperaven. Tres mesos a l’UCI de neonats donen peu a aquesta història, temps suficient per, assegut a la cadira al costat del petit Marc, compartir en forma de cartes i poemes, aquesta experiència difícil i inesperada”.

En Josep Calderón és pare d’en Marc i autor d’aquest llibre. Amb la Meritxell, la mare d’en Marc, vam compartir il·lusionades les classes de prepart imaginant-nos com seria ser mares, imaginant-nos com seria el part, veient com augmentava la panxa setmana a setmana… ningú podia imaginar què passaria després. Aquesta és una història sensible que no us deixarà indiferents.

Acabo de rebre l’enllaç per accedir al llibre, no es ven a les llibreries, només es pot trobar per internet. Està fet amb molt amor, modéstament per tal d’explicar una vivència. Jo només al pròleg ja sóc un mar de llàgrimes, friso per llegir la resta, ja el tinc encarregat. És el primer llibre d’en Josep, el trobareu en aquesta pàgina. Els beneficis de l’autor aniran destinats a una associació de paràlisi cerebral sense ànim de lucre.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Llibres per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent