Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Publicat el 15 d'agost de 2011

Gran Barça al Bernabeu

Tenia bones sensacions abans del partit, amb aquest barça no es pot ser pessimista. El Madrid portava més temps de preparació, una pretemporada espectacular i tot el Bernabeu pensava que avui seria la gran nit somiada, la nit que els donaria l’alegria de guanyar a l’etern rival… i per golejada! Sortosament no ha estat així. No sé quants astres s’han alineat (i s’han aliat) amb el Barça aquesta nit, però ha estat un partit espectacular. Un esforç titànic dels jugadors. Un deu de compromís, de lluita…i de sort! El Barça ha tingut avui la sort dels campions, perquè tenia bastants números la primera mitja hora de sortir golejat a la primera part. La sort també compta, el futbol és un joc, a vegades ens n’oblidem, però partits com el d’avui ens ajuden a recordar-ho.

Pel que fa al Madrid, poc ha canviat del curs passat. Continuen fent faltes a dojo, continuen tenint impunitat arbitral i molta mala bava per protestar-ho tot, absolutament tot. Un estil de joc impropi del que és un dels millors equips del món. Més que ràbia, que també, fa llàstima.

Ara cal esperar la tornada. Espero que el Camp Nou s’ompli a vessar. Cal animar a l’equip. Aquest equip, cada cop més, sembla irrepetible i fa coses espectaculars i inimaginables: el gol de Villa, una filigrana, i el de Messi l’ha tornat a posar, per si encara havia algun dubte, al capdavant dels millors jugadors del món.

Ah, i Cesc ja és aquí. A veure si és veritat el que diu en Pep i és la cirereta del pastís.



  1. Gran goig de ser del Barça. Dimecres caldrà posar-hi de tot i més. Si guanyem, haurà estat una nova lliçó. Tot i que per a mi, només de veure aquella colla d’energúmens, ja em fa sentir content el sol fet de ser-hi i de ser del Barça, independentment del resultat -tot i que molt millor guanyar-los!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Futbol, Espectacles i Cinema per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent