Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

4 anys de bloc: fent camí

Sembla ahir que vaig començar i ja han passat 4 anys d’anar penjant articles. No sóc gaire regular, és cert, i per això m’he plantejat més d’un cop deixar-ho córrer i tancar el bloc (gràcies a l’Emigdi que em va convèncer del contrari), perquè per escriure s’ha de tenir, sobretot, temps de llegir, i d’això sempre en fa falta, però aporto el meu gra de sorra, com tothom i, a vegades, tinc comentaris sorprenents que em fan descobrir moltes altres coses i llavors penses que ha valgut la pena continuar, ni que sigui així, a empentes i rodolons… Hi ha un món per descobrir encara i alguns l’expliquen molt i molt bé i gràcies al bloc sempre es poden anar fent coneixences interessants. Gràcies pels vostres comentaris!

Aprofito l’avinentesa per fer esment d’un dels darrers blocs que he afegit i que trobo molt interessant, fa temps que el segueixo i us el recomano vivament: Desde París a Buenos Aires de Nieves Soriano, una políglota espectacular que explica moltes coses d’interès.



  1. Neeeeena! Ja pots córrer a comprar-ne un altre!
    Passa ràpid el temps, els anys, la vida, Mom. De plegar sempre hi ets a temps, però, trobo que has fet bé rectificant. A vegades el bloc cansa. Quan passa això, un petit descans i, au! a tornar a escriure.
    Ànims i moltes felicitats! (no t’oblidis de bufar la quarta! Quatre són quatre, no tres….!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Coses meues per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent