Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

En defensa del President del Parlament

És un dia trist i no només per la pluja que sembla que s’ha volgut afegir a primera hora del matí. Em sembla trist i lamentable tot l’afer sobre el cotxe del President del Parlament, la segona autoritat del nostre país. Sembla que als catalans no ens costa gaire fer cas als de fora i atiar polèmiques absurdes. Per contra, m’ha sorprés llegir aquesta notícia, sembla que si els atacs els fa algú que no sigui català es prenen d’una altra manera i ni tan sols diaris monàrquics se’n fan ressò. Em pregunto en quin país vivim. Potser sí, com diu en Puyal i si sumen altres, que estem en franca decadència.

Aquí teniu uns quants articles d’opinió que no m’ha costat trobar i que inviten a la reflexió sobre tota aquesta qüestió:

En defensa del President del Parlament. Pere Aragonès
El cotxe oficial i l’agenda catalana. Xavier Bosch
Austeritat. Albert Om
Un cotxe que es veu des de Madrid. Salvador Cot
Un A-8 amb uns quants extres. Bernat Dedéu
Quan la hipocresia vol camuflar-se d’honestedat. Editorial de Directe.cat
ABC,1-Benach, 0. Saül Gordillo
En defensa del President del Parlament de Catalunya. Saül Gordillo
La oficina sobre ruedas de Ernest Benach. Albert Cuesta
El cotxe i el nas. Sebastià Alzamora



  1. Noia una cagada es una cagada ho faigui qui ho faigui,amb els diners de tots s’ha de ser mes escrupulos que amb els diners propis,jo soc un desenganyat d’aquestos srs,em creia que serien molt diferents i han demostrat ser iguals o pitjors que altres,soc i em considero independentista,però cada vegada penso que amb aquestos politics no anirem an lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Parlant de Política per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent