Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Publicat el 2 d'abril de 2008

Aturem la violència de gènere

Per desgràcia no dono a l’abast a trobar notícies sobre dones assassinades a mans del seu company. Són dies molt tristos que sembla que no tinguin aturador. Com sempre la notícia és un breu i passa desapercebuda per la majoria de la gent. Sembla que ens hi haguem acostumat, però per evitar-ho hi ha iniciatives que just explicava fa uns dies que volen homenatjar aquestes víctimes silencioses i conscienciar-nos a tots plegats.

Altres blocs, com el de Carme Laura i el de la Roser Giner en fan esment anotant el degoteig imparable. És important tenir-ho present per tal de denunciar-ho.


Al web de l’ICD, però, trobo una estadística
que anima una mica, i és que hi ha hagut un descens de víctimes en els
darrers anys, almenys a Catalunya. No és un consol, perquè les estadístiques poden canviar d’un dia per l’altre i el que aquí és així pot no ser-ho en altres bandes. És un problema global i encara que només els assassinats surten als diaris la cosa va molt més enllà.

Per això és molt important tenir informació d’interès que ens pot ser molt útil.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Violència masclista i domèstica per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent