Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Encara més bici…

Baixar a Barcelona fa mandra, però a migdia feia bon sol i una temperatura molt agradable i m’he negat a agafar el cotxe o el Tram fins al metro de Cornellà, he preferit fer-ho amb bici.

De fet, el transport està prou adaptat i en un plis he estat a l’eixample esquerra a fer els encàrrecs que em tocaven. No havia suposat que fos tan fàcil i tan còmode i encara no em puc imaginar com he pogut estar tants anys sense bici…

En tornar he provat el tren des de Plaça Catalunya, molt més ràpid que el metro. Ara feia dies que no agafava el tren i me n’he trobat un de molt modern amb adaptació per a pujar tota mena de vehicles amb rodes. No sé si és pel sidral que s’ha muntat amb la Renfe, però han renovat la flota de trens, almenys el que jo he agafat. I menys mal, perquè els que hi ha (de tota la vida), són dels que has d’agafar l’escala per pujar-hi, procurar no caure al forat que queda i fer palanca amb la mà per donar-te impuls. En canvi, en aquest ha estat tan fàcil que no m’ho podia creure.

Els temps canvien i la Renfe, encara que sigui a garrotades, també. Tot sigui que la propera vegada em trobi en un dels trens "peça de museu"… esperem que no.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Coses meues per Mònica Amorós i Gurrera | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent