No em fa por la PxC

No em fa por la Plataforma, i en canvi si que em fa por que el PP abandoni la possibilitat d’un Acord nacional en qüestions de migració atret pels èxits que ha assolit a Badalona.

Em fa por que Convergència, a qui han deixat en una situació políticament difícil, injustament difícil en alguns aspectes, vulgui fer d’aquesta qüestió un cavall de batalla a l’oposició, i es dificulti així el necessari Acord.

Em fa por que Iniciativa s’entesti en un missatge que no ajuda al consens, i que en canvi exaspera a una part de la població que acaba identificant polítiques d’immigració d’esquerres, amb una mena d’exaltació de la diversitat per la diversitat, sense entendre que la diversitat o es gestiona o s’acaba perdent cohesió.

Em fa por la tibior tant d’Esquerra com del PSC, segurament els partits que en aquesta qüestió tenen plantejaments i discursos una mica més elaborats, que han optat per la tàctica de l’estruç per evitar qualsevol desgast electoral.

O es posen ràpid a liderar el procés d’una llei d’Acollida (actualment aturada) i a treballar per construir amplis consensos en què hi puguin entrar tots els actors implicats (començant pels partits) o haurem de reconéixer que tenim un problema.

A mi no em fa por la Plataforma, sinó la manca d’un model clar que respongui a les qüestions bàsiques: política lingüística, ciutadania, serveis socials, gestió d’espais públics …. No es pot esperar més.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.