Apadrinar una paraula

Està molt bé a les vigílies de Sant Jordi, la iniciativa de l’Escola d’escriptura de l’Ateneu d’apadrinar una paraula en vies d’extinció. Ara quina dificultat això d’esbrinar quina està en perill d’extinció, perquè em sembla que la meitat del diccionari passa per un mal moment.

Un servidor ha triat la paraula trescar perquè és de les coses que li agrada fer quan té temps.

Trieu la vostra, apadrineu una paraula i si ve a tomb utilitzeu-la!

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cultura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*