Els meus enllaços: Revista Relats

Quan algú que estava en el projecte des del principi em va comentar la intenció de tirar endavant una revista trimestral que parlés de qüestions polítiques, filosòfiques, religioses, mediambientals, dirigida sobretot a joves i en català, no vaig sentir sinó una immensa tendresa i compassió. Doncs, ves per on ja porten un parell d’anys sortint i de moment no només sense defallir sinó amb moltes ganes.

Ells i elles són Relats, i els he posat als meus enllaços perquè a més d’originals i innovadors són valents i avui això té un mèrit especial. Us recomano la visita la web i si podeu la subscripció.

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cultura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*