Els meus enllaços: web de Cristianisme i Justícia

La Fundació Lluís Espinal (Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia) ha remodelat la seva web . Com a Centre d’estudis la principal activitat són les publicacions, sobretot uns "quaderns" d’unes 30 pàgines que es publiquen en català, castellà i anglès, i dels quals se’n distribueixen cada número prop de 70.000. Els podeu trobar tots a la web i descarregar-los gratuïtament en format .pdf. La temàtica diversa: teologia, espiritualitat, ètica, ecologia, diàleg interreligiós, política… tot vist des d’una òptica de pensament cristià basada en allò que el centre en diu el diàleg fe i justícia. També hi trobareu relació dels seminaris i altres activitats programades per aquest curs 2006-2007. Crec que és una bona eina d’informació i consulta.

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Teologia i espiritualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els meus enllaços: web de Cristianisme i Justícia

  1. Albert Mora diu:

    La veritat és que ha guanyat bastant, i que el nou disseny és prou xulo…

    I felicitats pel blog… Feia dies que no hi entrava i hi he trobat una activitat frenètica… Endavant!

    albert…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*