El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

L’Avi Txondu diu… “Jo sóc tonto, sinó viuria de rendes”

Deixa un comentari

Amb el cafè a la mà, repasso la premsa del dia i no me’n puc estar . Ric. Ric com si m’expliquessin un acudit o mires una pel·lícula d’aquestes que serveixen per passar una agradable tarda de cap de setmana. I és que les informacions que apareixen semblen extretes dels guions de Top Secret, aquell film de culte irreverent sobre un espia ros que surt de la tassa del wàter; i d’Aterriza como puedas, aquella sèrie de pel·lícules on pilots i controladors feien embogir de riure al públic dels cinemes del país.

 

La persecució an Julian i Wikileaks és més pròpia del cinema dels temps de la Guerra Freda que no pas dels assenyats governs que havien deixat de jugar a lladres i serenos. Les filtracions del clavegueram públic no crec pas que mereixin la contundent resposta que s’està donant. Però, que són bojos aquests americans? Però si és que és més antic que l’anar a peu això de donar més repercussió a una informació quan s’intenta taponar-la!

I el vodevil dels controladors? Tan difícil és la solució? Si falta gent i no cobreixen les hores, perquè no se’n contracten més? Ves que en el rerefons de tota aquesta història no hi hagi la necessitat de crear arguments que afavoreixin la privatització dels aeroports i d’un dels pocs sectors que encara es controlen des de l’esfera pública?

Jo sóc tonto, sinó viuria de rendes. Però, home, hi ha algunes coses que no se les traga ni un client del Media Market!

Com pot ser que es posi tan l’atenció en aquestes informacions? O és que ens estan amagant allò que fan amb l’altra mà? De fet, la comunicació és l’art del il·lusionisme en estat put, i ja se sap que els mags et fan distreure l’atenció i, quan t’hi fixes, ja t’han posat la carta a la pitrera.


  1. En l’atur que n’hi ha a l’Estat espanyol estàn pensant en llogar controladors aeris a l’estranger.

    On són les polítiques de formació laboral i educació del govern?

    Un govern espanyol salvatge prefereix que ho solucione l’exèrcit amb la pistola a la cartuxera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.