El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

I avui, al ‘cole dels grans’

Deixa un comentari

Benvolguda Eva,

Igual com aquell primer divendres de setembre en què ton germà iniciava la guarde, avui et toca a tu començar el cole dels grans.

Encara no tens tres anys, però ara és aquí on se supera la fina línia entre la guarde menuda i bonica de quinze menuts que aprenen a ser; al gegantí cole amb més de vint compis per classe i unes instal·lacions que no te les acabes mai.

Sé que li prendras la mida aviat i que som els pares els patidors que voldriem ser sempre al teu costat. I si li passa això? I si pateix? I si…

Aliens a tu, som nosaltres els que et podriem ofegar. Ets feliç, riallera i atrevida. I això és una riquesa que no has de perdre mai. Obra tantes portes! Ajuda a bastir tantes amistats!

Avui aniràs, amb els pares, a portar el menut a la guarde i, tot seguit, anirem a l’escola dels grans. Com seran els companys? I la mestra? I els altres pares?

Saber que l’escola és insubmissa, que vetlla més per la quitxalla que pels governants, ja ens assauja el neguit que ens amara.

Ara només cal que te la fassis teva, que la visquis amb la passió per aprendre i conprendre que vens demostrant i a nosaltres ens toca posar en pràctica aquella sentència que diu:

“L’escola és la teva segona casa, però casa teva és la primera escola”

Esperem ser dignes de la llibertat que el saber et proporciona.

Amb amor,

PapaLlu


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.