El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

A sol i arena

Deixa un comentari

De vacances un hom s’allunya de la realitat quotidiana i, si vol, es pot mirar el seu món des de la distància.

Enguany, Rota és un xic millor que l’any passat. Si, és cert, han tret el vaiixell ratat que hi havia al Parque del Atlántico, però han millorat, i molt, l’àrea infantil del Parque del Mayeto i han afegit un fòtil al parc infantil de La Costilla. Ah! Si! I damunt La Moderna, el PP local té renovellat cartell, que ja els tocava.

L’actualitat internacional, a Rota, es palpa als carrers. Agost és mes tranquil a la Base Naval. Pels carrers del centre, com a molt, s’hi troben comandaments o homes fets i drets i amb canes al cabell. I, molt de tan en tan, sents el so estrident d’algun avió fent maniobres. Enguany, els carrers del centre de Rota hi ha criatures hipermusculades i amb tatuatges abundants. Soldats de tropa, peons de l’exèrcit de l’oncle Sam. Pels aires, cada dia hi circulen helicòpters iés dificil de trobar canes que parlin en l’idioma dels súbdits d’aquells verals.


Veient la part lúdica  de la guerra de ben a prop a un li entra una ceta urticària en veure com s’esbatussen per una festa en un llogarret de l’Empordà.Eps! I no em posiciono sobre una boutade que és noticia per manca d’informacions rellevants. 
No sé, però, de Rota estant, tinc la sensació de viure en un Titànic que navega aliè i insensible als impressionants icebergs que suren al seu voltant.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.